dynamo

Dynamo's en startmotoren

Wij repareren en reviseren in eigen werkplaats maar wij zijn ook uw adres voor nieuwe dynamo's of startmotoren met flinke korting.

Ook zijn wij het juiste adres voor verkoop, onderhoud en revisie van startmotoren, accu's en dynamo's van agrarische machines, boten en vrachtwagens. 6 volt, 12 volt en 24 volt

Voor marine toepassingen kunt u ook terecht bij AEL, wij repareren of reviseren bijvoorbeeld uw ankelier/ boegschroef motor. Wij kunnen ook de laadspanning van uw dynamo verhogen, of een toerental aansluiting maken. Daarnaast leveren diverse scheidings relais om de startaccu en het lichtaccupakket te scheiden en beiden goed op te laden.

Indien nodig kunnen wij ook naar uw boot toe komen voor de montage of om technisch advies te geven voor het upgraden van de elektrische installatie aan boord.

electronica

electronica, storings- en autodiagnose

Electronica

Moderne auto’s worden voorzien van steeds meer elektronica. Hiervan heeft u veel gemak maar als het niet werkt geeft het veel hoofdpijn.

Geeft uw auto een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? De foutcodes uitlezen is pas het begin van een goede diagnose. Kom in dat geval eens langs bij Auto Electra Lelystad

Professionele autodiagnose

Moderne auto’s hebben een electronisch geheugen welke een storing of defect automatisch registreert. Het oranje motormanagement lampje gaat dan branden. 

De diagnoseapparatuur van Auto Electra Lelystad kan deze storingen uitlezen en aan de hand van de foutcodes kunnen we verder kijken en een goede diagnose stellen voordat er onnodig dure onderdelen vervangen worden. In veel gevallen is een foutcode op een onderdeel de oorzaak van een defect ander onderdeel.

Als voorbeeld een foutcode op de Lambda sonde. Deze sensor meet de samenstelling van de uitlaatgassen. In veel gevallen ligt de oorzaak bij een luchtmassameter die niet goed de hoeveelheid lucht meet waardoor de computer te veel of juist te weinig brandstof inspuit met als gevolg een verkeerde uitlaatgas samenstelling en een storing op de lambdasonde.

brommobiel

Brommobielen

Uw specialist en persoonlijke adviseur op gebied van brommobielen!

Olivier Techniek is het onderdeel van Auto Electra Lelystad dat zich bezighoudt met de reparatie, onderhoud en het verkoop van brommobielen

Tevens is Olivier Techniek uw specialist in

airco systemen

Voor meer informatie klik HIER voor de website

mail

Tevreden?

Als u tevreden bent met wat u leest of algemene vragen heeft, neem contact op via deze pagina.

© Auto Electra Lelystad 2015
All Rights Reserved